top of page
חזרת עסק בתחום המזון לפעילות בתקופות הקורונה
מידע אודות הקורס
תאריכי הקורס
29/07/2020
ימי הקורס
2
שעות הקורס
היקף הקורס
14:00 - 17:00
2 מפגשים של 4 שעות אקדמיות (סה"כ 8 ש"א)
מקום הקורס
רחוב החרושת 27 רעננה - מט"י רעננה - מנהלת העסקים.
270 ₪
מחיר
לפרטים התקשר:
סדנה בנושא חזרת עסקי המזון לפעילות לאחר משבר הקורונה
מטרת הסדנא : הקניית ידע, דגשים וכלים אפקטיביים להפעלה מחדש וחזרה לפעילות של עסקים בענף המסעדנות, ולשיפור סיכויי ההצלחה וההתמודדות עם הקשיים שנוצרו בתקופה האחרונה.
תכנים: תהליכי מיקוד הקונספט, ניתוח ושיפור העלויות בתפעול העסק, ניצול נכון של שטחים ותשתיות, שינויים נדרשים באסטרטגיה השיווקית, שירות מנצח שיביא ויחזיר תנועה למקום, שיפור התפריט והתאמתו, תהליכי צמיחה ואמצעים לשיפור ומקסום הרווחיות.
היקף הסדנא : 2 מפגשים חד שבועיים בהיקף של ארבע שעות אקדמיות.
קהל יעד: בעלים ומנהלים של עסקי מזון שחוזרים לפעילות אחרי משבר הקורונה .
bottom of page